Werken bij Ovenbouw Holland

Ik ben Cornelis.....

"'s Ochtends fluitend naar mijn werk en 's middags weer zingend naar huis"

MIjn verhaal

6_2

Cornelis

Meewerkend Voorman Ovenbouw
Het is ondertussen al een tijdje terug dat ik bij Ovenbouw Holland ben begonnen. Ik had geen idee, ik zocht een baan en woonde in de buurt. Toen hoorde ik dat ze bij Ovenbouw nog mensen zochten. Ik heb toen gelijk contact gezocht en ben in gesprek gegaan. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat de wereld van Ovenbouw super interessant is. Ondertussen heb ik meerder functie gehad en ben ik nu leidinggevende. Ik mag de anderen vertellen wat mij ook is geleerd. En dat is echt leuk omdat ik die ervaring mag delen.
Lees verder

EN DIT IS OVENBOUW HOLLAND IN HET KORT

Uitdagend

Technisch

Interessant

UITDAGENDE PROJECTEN

Eén van mijn mooiste projecten waar ik aan mee mocht helpen was in het buitenland. Het was een paar weken. We verbleven met een klein groepje in een vakantiepark in de buurt van het project. Je zult begrijpen dat we de grootste lol hebben gehad. Maar daarnaast was het ook hard werken. En in het weekend gingen we wel allemaal naar huis. Het was een leuke ervaring waar we met elkaar een mooi stukje vakwerk hebben opgeleverd.
Lees verder

PRoject uitgelicht

Op dit moment zijn we bij onze grootste klant TataSteel bezig met een renovatieproject. Dit heeft ook zo z’n uitdagingen. Eén daarvan is dat er zo weinig mogelijk effect moet zijn voor TataSteel op de productie. Dat is niet makkelijk maar met de goede planning in overleg met ons kantoor, lukt het tot nu toe best goed. Iedereen is tevreden.
Lees verder

UITDAGINGEN

Toen ik 12 jaar geleden begon had ik nooit verwacht dat dit vak zoveel in zich zou hebben. Maar omdat ik de ruimte kreeg mezelf te ontwikkelen en ik regelmatig aan trainingen en cursussen mee mocht doen, ben ik op dit moment helemaal op de hoogte van alles wat belangrijk is bij ons werk. Dat dat kan vind je niet bij elk bedrijf terug.
Lees verder

OOK IETS VOOR JOU? DIT ZIJN DE ACTUELE VACATURES

Voeg je header hier toe

Meer weten? Stel hier je vragen of solliciteer direct!

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoonnummer
Toelichting
Bijlage
Maximum file size: 10 MB